Vanlige spørsmål

Her har vi samlet en rekke vanlige spørsmål som vi opplever å få. Det er stor sannsynlighet for at du finner svar på det du lurer på, så for å få raskere svar ber vi deg lete litt her før du eventuelt kontakter oss.

Spørsmål relatert treninger, konkurranser, arrangementer osv. bør rettes til trenere for aktuelt parti.

Du finner full oversikt over alle våre partier og en beskrivelse av hvert parti her.

Det er mulig å komme på én prøvetime.  Hvis du skal fortsette hos oss må du melde deg på før neste trening for å få plass.
Det er ikke anledning til å ta flere prøvetimer.

Turngruppa følger vanligvis skolens ferier og helligdager. Høstsemesteret starter som regel samme eller uka etter skolen starter, og det vil ikke være noe trening under høstferie, juleferie, vinterferie og påskeferie. Tilsvarende starter vårsemesteret når juleferien for skolene er ferdig.

Alle som trener hos oss må ha på seg treningsklær.
Alle må gå enten barbeint eller ha på seg sklisokker/turnsko under trening. Det er altså ikke
lov å gå med vanlige sokker, eller sko. Alle utøvere med langt hår må bruke strikk. Det er heller ikke lov med smykker, lange øredobber, ringer, klokker, armbånd eller annet under trening.

Vi ønsker hovedsakelig at foreldre ikke er til stede under treningen. Dette for å få barnas fulle oppmerksomhet og minst mulig forstyrrelser utenfra. Dersom noen barn føler seg utrygge, er det mulig å gjøre en avtale med trener og barn om at dere ser på eller er i nærheten. Søsken og andre besøkende skal også holde seg vekk fra gulvet under treningen.

Det gjøres unntak på «Gymlek» og «Foreldre og barn» partiene.

All informasjon om påmelding finner du under siden «Påmelding».
Påmelding skjer hver høst og vår.

For de som ønsker to treninger i uka har vi tilbud om dette til gutter og jenter 1.-3. klasse, gutter og jenter 4.-7. klasse samt ungdom 13-16 år.

Påmelding til Sommerturnskolen åpner vanligvis i mai med påmeldingsfrist rundt skoleslutt. Mer informasjon under «Turnskole».

Våre elitepartier innen tropp og turn er lukkede partier. Deltakelse og aktivitet på Turnskolen og Åpen dag, er noen av de beste måtene å vise seg frem på. For å få plass på et eliteparti er det ikke kun nivå som blir vurdert, men også blant annet modenhet, motivasjon, evne til å ta i mot tilbakemeldinger og progresjon. Nedenfor har vi skrevet noen gode råd om hva som kreves for å bli en elitegymnast:

  • Stå på vilje
  • Være positiv og støttende ovenfor andre gymnaster
  • Alltid møte til trening, og være presis
  • Vise fremgang og evnen til å ta i mot tilbakemeldinger

Vi ser etter de som er motivert og har forutsetninger for å bli gode, men samtidig viser god "team spirit" og hjelper de andre på veien!

Får man plass på et eliteparti må man belage seg på flere timer med trening i uken, enn på et breddeparti. Det forventes også at foreldre bidrar på dugnader når klubben arrangerer konkurranser for våre elitegymnaster. Ønsker du å vite mer om våre elitepartier, eller mulighet for opptak - send mail til post@notteroyturn.no

Mesteparten av treningen vår foregår i Wilhelmsenhallen på Borgheim. Dette er en kommunal idrettshall som både Nøtterøy VGS og Borgheim Ungdomsskole bruker daglig. Nøtterøy Turn har derimot mange timer aktivitet i hallen flere ettermiddager og kvelder i uken. Våre lukkede elitepartier trener i den nye turnhallen i Tønsberg, Messehall A.

Wilhelmsenhallen ligger i Rektorveien 8, 3140 Nøtterøy. Vis i kart.

Messehall A ligger på Messeområdet med adresse Stadionveien 12, 3111 Tønsberg rett nedenfor ishallen / isbanen. Vis i kart.

Hvis det er spørsmål direkte relatert til treningen
ønsker vi at du tar kontakt med instruktøren før eller etter treningen. For spørsmål/kommentarer utover dette ber vi deg bruke kontaktformen vår.

Faktura og betaling

Vi synes det er leit at noen ønsker å slutte på turn, men noen ganger er det tilfelle. Først ønsker vi at dere tenker dere om to ganger, deretter kan dere melde av med avmeldingsskjemaet.

Det kan være mange grunner til at du ikke har fått faktura. Faktura sendes på mail til e-postadressen som ble oppgitt ved registrering. Faktura kommer fra e-postadresse post@notteroyturn.no, så sørg for at denne ikke havner i søppelpost eller ”junk” mappen. Faktura sendes som regel ut en måned etter oppstart av hver sesong, og ved registreringer utover dette påfølgende dag.

All medlemsregistrering skjer gjennom vårt påmeldingssystem MySoft, og priser på de ulike partiene er spesifisert her.

Prisene er satt ut i fra hvor mye det trenes. Kontingenten består av en treningsavgift til turngruppa pluss en medlemsavgift på kr 200 som inneholder medlemskap i turnforbundet, forsikring etc.

Nei, vi har ingen ordning for rabatt i Nøtterøy Turn.

Hver faktura gjelder for ett semester (høst eller vår).

Du mottar én faktura på høsten, og automatisk overført til nytt semester over nyttår hvor du mottar ny faktura.

Medlemskapet stopper til sommeren, og påmelding til høstsemesteret må skje på nytt hvis du ønsker å fortsette på samme eller nytt parti.

MySoft idrett

MySoft er Norges Gymnastikk- og Turnforbunds medlemregister. All registrering, påmelding og betaling skjer via MySoft. Når du registrerer deg (medlemmet som skal trene hos oss) får du en profil med et medlemsnummer.

For å logge inn i MySoft bruker du medlemsnummer, og et passord.
Medlemsnummeret ditt består av 5 til 8 tall avhengig av når du registrerte deg.
Klikk her for å logge inn.

Ikke noe problem!
Klikk på "glemt passord", da kan du skrive inn passord og få tilsendt nytt passord og medlemsnummeret ditt.

TOP