Apparatturn

Dette er partier hvor man må ha definerte og grunnleggende turnferdigheter for å delta.  Det er ikke anledning til å melde på eliteparti selv. Dette skjer i dialog med instruktørene.

Informasjon om partiet

Nøtterøy Turn har apparatturn for jenter og gutter.

Gruppene trener i hovedsak i Messehall A i Tønsberg, men noen av treningene foregår også i Wilhelmsenhallen. Gymnaster på disse partiene deltar på samling, cuper og konkurranser lokalt, regionalt og/eller nasjonalt.

Apparatturn for jenter består av fire apparater: Hopp, skranke, bom og frittstående.

Apparatturn for gutter består av seks apparater: Frittstående, bøylehest, ringer, hopp, skranke og svingstang.

Vi har flere ulike partier med variert treningsmengde ut ifra alder, nivå og ambisjoner.  Våre gymnaster er fra 6-7års alder og oppover. De trener 2-6 dager pr uke som tilsvarer 3-18 timers trening.

Nøtterøy Turn har gymnaster på kretsnivå og nasjonalt nivå. For å bli en del av denne gruppen må man delta på våre breddepartier, Åpen dag, Turnskole etc. 

Nøtterøy turn har lange tradisjoner og gode resultater å vise til. På 70 tallet hadde vi Anita Roberg som var både norsk og nordisk mester i turn for junior og Mette Rostad som var en habil landslagsturner. De senere årene har følgende turnere utmerket seg:

Thea Gurmark Rostad, Norgesmester Hopp, 2013

Anna Fjeld, vinner Norgescup, sammenlagt 2013

Thina Svendsen, Rekruttlandslaget 2006

Lykke-May Kvammen, Rekruttlandslaget 2015, 2016

Isabelle Rene Eriksen, Rekruttlandslaget 2017

Kasper Berntsen, Rekruttlandslaget 2017, 2018

Maria Eide Brekka, Rekruttlandslaget 2018

TOP